Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Andělské zvony
Výborný dresing
Pivní palačinky
Kuře s rýží na kari
Kokosky ze Salka
Italské těsto a výborná pizza
Čokoládová pěna s jahodami
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Okurkový salát
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Španělské „španělské ptáčky“…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…
Snídaňová tortilla