Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek
Domácí čokoláda
Skvělá pasta na pizzu
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Špagety s mletým masem
Malakov dort - starý recept po…
Majonéza bez vajec
Višňová bublanina s mákem
Batátový koláč
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Husí vývar s těstovinami
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Nejlepší bramborové knedlíky
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…