Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Zapékané plněné brambory
Kuřecí prsa v nivové omáčce
Maso na houbách babičky Aničky
Australská čokoládová buchta z…
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Pikantní škvarková pomazánka
Domácí kachní paštika
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek