Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí filé v těstíčku
Salát z červené řepy s křenem II.
Lískové koláčky
Zelňačka s maďarskou klobásou
Bochánky z odpalovaného těsta
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Větrníky na plech - karamelové řezy
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou