Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí na houbách II.
Jarní vajíčková pomazánka
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Katův šleh (drůbeží)
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Tuňákový salát s cottage sýrem
Patizonová (kedlubnová) minutka
Fazolky s kari rýží a masovými…
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Středomořská čočková polévka
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake