Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Závin z listového těsta se špenátem
Houbové karbanátky s mletým masem
Arašídové cukroví
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Americké "Sloppy Joes"
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Hovězí líčka na houbách
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake