Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Meteník
Podmáslový chléb - moc dobrý
Košíčky z ledových kaštanů
Květáková polévka + obalovaný květák
Smaženky s mladými cuketami
Světlý piškotový korpus
Žemlovka s brusinkami
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Vydatná česnečka z uzených žeber
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem