Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí závitky s nivou
Polévka z hlívy ústřičné
Rychlá uzeninová polévka s rýží
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Tikka masala
Bramborovo-žampionová polévka se…
Chutná čína ze sojového masa
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake