Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Rychlovka z papiňáku
Placičky z hlávkového zelí s…
Kuskus s mletým masem
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Báječné máslové koláčky - nejen…
Lívance s cukrem a skořicí
Krémové houbové rizoto
Citrónová Janina
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč