Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Obrácené řízky podle tchýně
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Lívanečky s jablíčkem - bez vajec
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Špaldové sušenky s čokoládou
Česnekovo-houbový guláš
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení