Tato regionální dobrota z chlebového kvásku, smetany a hub je doslova gurmánský zážitek.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na brokolicový krém se smetanou!
Valašská kyselica
Bystřická kyselica
Kyselica s debrecínkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cannelloni s boloňskou omáčkou a…
Cheesecake IV.
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Kořeněné chipsy z hlívy
Fazolový salát - rychle a chutně
Ořechové řezy s vločkami
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Křenová omáčka s vejcem
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí