Krkonošské knedlíky
Krkonošské kyselo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Tvarohovo-ananasové řezy
Cibulový koláč III.
Salátový prívarok II.
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Přírodní maso s cuketou - minutka
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Nakládané maso
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky