Kuřecí maso nakrájíme na drobno orestujeme. Mezitím si nakrájíme ananas (nejlépe z konzervy) na menší kousky a přidáme k masu. To samé provedeme s žampiony. Když máme směs skoro hotovou, přidáme kečup dle chuti.
2
Podáváme nejlépe s brambory, ale můžeme i s hranolky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lubek
|23. 11. 2015 09:28
Rozhodně souhlasím, název je matoucí. Jen hlupák může spojit ananas s Krkonošemi.
Krkonošská směs je vepřové s játry. :-\
Gábina Tomíková
|2. 11. 2006 18:45
Recept výborný, ale spíš jsem se také přiklonila ke smetaně.
Lidka Kábrtová
|10. 10. 2006 10:35
Jsem z podkrkonoší, ale tohle jídlo jsem tam skutečně nikdy nepotkala...
Di
|10. 10. 2006 10:19
Dobré je určitě obojí, já mám kombinace masa s ovocem moc ráda. Jen nevím, proč se ta dobrota nazývá krkonošská - že by se v Krkonoších začal pěstovat ananas?
Radka Pilátová
|10. 10. 2006 08:48
Já jsem to vyzkoušela se smetanou. To je lepčí než kečup
Dasa Charlie
|31. 5. 2006 09:43
Vypadá to báječně, určitě vyzkouším.
Alena Hanusová
|18. 5. 2006 14:55
Ten název mi k tomu moc nesedí, ale dobré to bude určitě!!!