• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Křidýlka od číňana
Napište svůj komentář k receptu

Křidýlka od číňana

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Křidýlka od číňana
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg kuřecí maso křídla
  • Marináda
    • 1
      hrnek med
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička bazalka
    • 1
      lžíce sojová omáčka kvalitní
    • 1
      lžíce vinný ocet nebo obyčejný
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      lžíce voda
    • 1
      lžička chilli nemusí být
    • hladká mouka na obalení

Postup přípravy receptu

1
Smícháme všechny suroviny dohromady, do výsledné marinády naložíme na 24 hodin kuřecí křídla. Poté je obalíme v hladké mouce a usmažíme do zlatova.
2
Pro obmněnu: po marinování křídla obalíme v mouce, ve vajíčku a buď v nadrcených kukuřičných lupíncích nebo sezamovém semínku, také dobrota .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Achillova pikantní křidýlka

Achillova pikantní křidýlka

Křidýlka v marinádě z ančoviček a česneku

Křidýlka v marinádě z ančoviček a…

Kuřecí křidýlka s chilli omáčkou

Kuřecí křidýlka s chilli omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nikkish | 25. 1. 2013 14:45

    Křídla jsem pekla a velmi nám chutnala:)

  • jirik | 9. 1. 2013 16:54

    neumim varit ale po obaleni v mouce smažit či péct? :'(

  • Majdalenka | 28. 2. 2007 12:38

    Bylo to skvělé ! Neměla jsem křídla, tak jsem použila kuřecí prsa a jelikož jsem po mononukleoze, tak jsem místo smažení ogrilovala. Nemělo to chybu a bylo to hotové za pár vteřinek :-) Toho medu jsem se obávala, ale nakonec mě velmi příjemně překvapil, byl na tom skoro nejlepší :-))) Zdravím

  • Adél | 28. 2. 2007 09:19

    myslíte, že bude stačit, když křídla nechám marinovat jen 8 hodin? Chtěla bych udělat dnes k večeři. Prosím poraďte dobré duše

  • englicka | 24. 2. 2007 12:36

    smažím ve větším množství oleje tak 20minut.Ve fritéze by se samozřejmně smažit dalo a řekla bych že by byly i mnohem chutnější...

  • Ivana | 22. 2. 2007 17:41

    Smažíte ve friťáku? Na kolik stupňů a jak dlouho? Nechtěla bych to spálit. Dají se také péct v troubě?

  • Berča | 10. 1. 2007 16:02

    Naložila jsem kuřecí prsa a pak obalila v trojobalu. Bylo to opravdu vynikající (jen jsem dala méně medu, bála jsem se ho).

  • Jarča | 10. 1. 2007 13:05

    Měli jsme v neděli k obědu - vynikající

  • Hana Petrů | 31. 12. 2006 18:17

    Určitě vyzkouším. Křidýlka vypadají velmi lákavě.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chilli Hladká mouka Kuřecí maso Med Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Vinný ocet Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cheesecake

Cheesecake

Humrové chlebíčky

Humrové chlebíčky

Marináda

Marináda

Paprikový utopenec

Paprikový utopenec

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Zapečené vepřové plátky se slaninou a Moravankou

Zapečené vepřové plátky se slaninou a…

Vepřová kýta na rajčatech

Vepřová kýta na rajčatech

Plněné papriky s knedlíkem

Plněné papriky s knedlíkem

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

32
Bramborovo-cuketové placičky s balkánským sýrem
Bramborovo-cuketové…
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Šneky z listového těsta
Šneky z listového těsta
23
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…
22
Francouzský toast ze zbylé vánočky nebo mazance
Francouzský toast ze…

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

František Ringo Čech (82): Nová žena! Ve věku vnučky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

Zrádci se rychle rozjíždí, ale... Problémy s první misí!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Křenové závitky
Křenové závitky
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Křepelčí vejce v bramborovém košíčku
Křepelčí vejce v bramborovém košíčku
Křidýlka v marinádě z ančoviček a česneku
Křidýlka v marinádě z ančoviček a…
Křížaly - sušená jablka
Křížaly - sušená jablka
Křupavá cizrna s pikantní zálivkou
Křupavá cizrna s pikantní zálivkou
  • Recepty.cz
  • Křidýlka od číňana
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact