neumim varit ale po obaleni v mouce smažit či péct? :'(
Majdalenka
|28. 2. 2007 12:38
Bylo to skvělé ! Neměla jsem křídla, tak jsem použila kuřecí prsa a jelikož jsem po mononukleoze, tak jsem místo smažení ogrilovala. Nemělo to chybu a bylo to hotové za pár vteřinek :-) Toho medu jsem se obávala, ale nakonec mě velmi příjemně překvapil, byl na tom skoro nejlepší :-))) Zdravím
Adél
|28. 2. 2007 09:19
myslíte, že bude stačit, když křídla nechám marinovat jen 8 hodin? Chtěla bych udělat dnes k večeři. Prosím poraďte dobré duše
englicka
|24. 2. 2007 12:36
smažím ve větším množství oleje tak 20minut.Ve fritéze by se samozřejmně smažit dalo a řekla bych že by byly i mnohem chutnější...
Ivana
|22. 2. 2007 17:41
Smažíte ve friťáku? Na kolik stupňů a jak dlouho? Nechtěla bych to spálit. Dají se také péct v troubě?
Berča
|10. 1. 2007 16:02
Naložila jsem kuřecí prsa a pak obalila v trojobalu. Bylo to opravdu vynikající (jen jsem dala méně medu, bála jsem se ho).