RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
Kořeněné krevety smažené na másle
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Kuřecí maso v česnekovém těstíčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je to výborné,dávám za 1.
Za jedna. Poprvé a ne naposledy, výborné !
luxus.... :-) fakt výborné....
Takto mi krevety chutnají úplně nejvíc. Velmi jednoduchá příprava a ta chuť je (myslím, že díky máslu) naprosto nepřekonatelná. 1*
dali jsme si k nim opečené bagetky s bylinkovým máslem a taky super. díky
Lehce pikantní, s hranolkama a zeleninovým salátem výborné
Velice dobré, udělala jsem k tomu špenátovou rýži a bylo to moc dobré. Děkuji za inspiraci.
Polévka z kapra
Nakládaná červená řepa
Kuskus zapečený pod grilem
Třešňovo-čokoládové muffiny
Raubířovy zapečené těstoviny
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Cottage sardinky - pomazánka
Holandské řízky - smetanové
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi