RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
Kořeněné krevety smažené na másle
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Kuřecí maso v česnekovém těstíčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je to výborné,dávám za 1.
Za jedna. Poprvé a ne naposledy, výborné !
luxus.... :-) fakt výborné....
Takto mi krevety chutnají úplně nejvíc. Velmi jednoduchá příprava a ta chuť je (myslím, že díky máslu) naprosto nepřekonatelná. 1*
dali jsme si k nim opečené bagetky s bylinkovým máslem a taky super. díky
Lehce pikantní, s hranolkama a zeleninovým salátem výborné
Velice dobré, udělala jsem k tomu špenátovou rýži a bylo to moc dobré. Děkuji za inspiraci.
Boršč
Omáčka na špagety III.
Sekaná jako roštěná
Babiččina vánočka
Krém na zdobení dortů
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Houskové uzenářské knedlíky
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek