RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
Kořeněné krevety smažené na másle
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Kuřecí maso v česnekovém těstíčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je to výborné,dávám za 1.
Za jedna. Poprvé a ne naposledy, výborné !
luxus.... :-) fakt výborné....
Takto mi krevety chutnají úplně nejvíc. Velmi jednoduchá příprava a ta chuť je (myslím, že díky máslu) naprosto nepřekonatelná. 1*
dali jsme si k nim opečené bagetky s bylinkovým máslem a taky super. díky
Lehce pikantní, s hranolkama a zeleninovým salátem výborné
Velice dobré, udělala jsem k tomu špenátovou rýži a bylo to moc dobré. Děkuji za inspiraci.
Ovocné řezy z listového těsta
Kotlety (řízky) v alobalu
Kotlíkový guláš II.
Zavařování hub
Jahodovo-tvarohová roláda
Boloňské fazole pro vegany
Banánové Margot řezy
Pečená žebírka na zelenině
Vanilkové mini bábovky
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi