Na másle si osmahneme cibulku dosklovata, přidáme na plátky nakrájený česnek a krevety. Chvilku propečeme podlejeme vodou a vínem, osolíme a opepříme. Vaříme cca 10 min a můžeme podávat.Jako přílohu podávám malé bagetky.
2
Podobně připravené krevety jsem měl v překrásné restauraci v Poděbradech, ale tyto chutnají stejně a rozhodně nevyjdou na 300,- Kč.
nic, jen jsem chtěla hodnotit recept takový, jak ho autor napsal. Vadí i hodnocení typu: Bylo to úúplně báječné, přidala to a to a to, z receptu jsem nahradila to a to... a ještě jsem tam dvě věci nedala a dávám obrovskou jedničku autorovi za báječný recept
Velmi rychlá a snadná úprava krevet, pomineme-li samotné krevety, tak i velmi levná a snadno dostupná. Krevety jsou hezky máslové, ale trochu mi tam chyběly bylinky nebo zelenina...
kometka
|3. 1. 2008 21:58
pane Josefe,pro mě je to nápříklad luxusní a myslím,že autor muže zvolit název jaký chce.a nezlobte se na mě,ale pokud žijete na slovensku,tak si nemyslím,že tohle jídlo dostanete prakticky v každém baru.já recept určitě chválím,at je pro Josefa luxusní nebo ne
Jozef T.
|31. 12. 2007 16:20
Aj ked sa recept nepodobá na Gambas al ajillo, je tiez jednoduchý ale nie luxusný. Nebolo by vhodné zmenit názov?U nás je to bezná "Tapa", ktorú dostanete prakticky v kazdom bare. Za luxusné sa povazujú napr. ustrice atd.
smrtihlav
|31. 12. 2007 01:01
Připravuji krevety obdobně ve své restauraci,jen přidávám ještě oregano a vždy čerstvou bazalku...a trošku kuř.vývaru,pak jsou super...u mě,jen za 180 kč........
Lusinda
|30. 12. 2007 14:41
Také takto jednoduše upravené krevety miluji.Jako přílohu zkuste čerstvě rozpečenou bagetku s česnekovým nebo bylink.máslem.