Krevety v cedníku spaříme vařící vodou, necháme okapat. Vymačkáme na ně citron, dáme do mísy. Přidáme nakrájený pórek, rajče, okurku, broskve (těch víc než pórku, rajčete a okurky), majolku, osolíme, opepříme, přidáme ještě trochu šlehačky a promícháme. Servírujeme nejlépe ve skleněné misce na noze. Ozdobíme šlehačkou a kouskem pomeranče (pomeranč můžeme vymačkat i na vrch koktejlu).
2
Podáváme ještě s opečenou vekou (bagetou) na plátky. Množství surovin záleží na požadovaném množství koktejlu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lukáš
|5. 3. 2015 13:32
To je nejšílenějši recept na krevetový koktejl co jsem kdy viděl ... pojmenujte si tento blaf po sobě, ale pod jménem krevetový koktejl si představuji originál! Pórek, broskve, okurek a rajče? Proboha!!! :-$ :-$ :-$ :-$