Děkuji ! V jednoduchosti je síla ! Tedˇ sem zkusil sice křen z marketu, ale super. Až bude domácí určitě použiji váš recept. Já doporučuji 5x hvězda :-)
Nejlepší křen ! Dělám ho podle tohoto receptu pravidelně každý rok z několika kilo čerstvě nakopaného křenu a je to fakt lahoda! Každý, komu jsem dal ochutnat mi říká, že je to nejlepší křen, který kdy jedl ! V lednici vydrží bez problému velmi dlouho, ačkoliv se nesterilizuje. Díky za skvělý recept !
Bude to dobrý to je mi jasný,teď jsemdomixoval česnek s olejem,lepší jak s nějakou solí a jdu na křen .)
vážně výborná věc :-) . Myslím,že rok nám v lednici určitě nezůstane. Ještě jsme to vylepšili lžící medu. Delikatesa.
dostal jsem vzorek od kamaráda a recept, teď to koštuju a nemá to chybu!
No, je to proste siiiiiila, ale suprova:-)))
Zkuste Milane potápěčské brýle :-)
Teď jsem to dodělal a sebe taky. Je nějaký recept na to, jak si přitom nevypálit nos a oči?
Zkuste svrchu zakápnout octem. Kyselé prostředí by mělo oxidaci alespoň částečně zabránit.
Je pravda, že křen , nahoře pod víčkem trochu šedne, (tomu se asi nezabrání) ale na chuti nic neztratí. nenechávejte dlouho bez víčka a hned jak si vezmete potřebné množství, zavíčkujte a šup s tím zpátky do lednice.
Výborný recept. Prosím o radu, jak mám zabránit tomu, aby křen zvrchu netmavl (šedne). Děkuji
zůstane ostrý i po delší době?
Je výborný!