a jak dlouho je pečete
ty trubicky necim mazete aby se lip sklepavali nebo je nechate suche
ja tez <3 i lkove you :D
lidicky ten recept je nice :D delal sem ho a je dobry jen sem nevedel na kolik stupnu to pict ale nejak jssem to zvladnul ;-) <:-)
listové těsto je supr a jde to rychle, ale s bílkovou pěnou jsou stejně nejleší
je, v teple zkysne
250 g
pisu ze zahranici, co to je jedno maslo? Jaky to je obsah?
Děvčata, vyzkoušejte kremrole z domácího těsta: 35 dkg hladké mouky 1 máslo 1 smetanu ke šlehání Ty 3 přísady prodělat do vypracování těsta,udělat si váleček,zabalit do igelitu a dát přes noc do lednice,druhý den děláme kremrole,z této dávky máte 32- 35 kremrolí,možná že už to znáte a tak se omlouvám za recept,Jindra :-))
Zkoušela jsem kremrole z kupovaného těstaa ale absolutně se to nedá srovnat s domácím těstem,je to úplně o něčem jiném!!! Chybama se člověk učí!
plnila jsem i pomazánkou, ten pudink není třeba dát do ledničky?
Na kolik stupňu kremrole pečete? Zajímá mě elektrika, ne horkovzduch. Děkuji
...stálejší?Třeba se ztužovačem šlehačky,ta pak ,,nesedne,, tak rychle ;-) .Pařížská šlehačka(viz.recept)je taky dobrá :-P a jelikož je vařená,vydrží déle ;-) .Na potření stačí bohatě jedno vejce...
Když honí čas je toto dobrý recept, dělám krém pudinkovosmetanový, ale i se šlehačkou k rychlé spotřebě jsou dobré :-) , foto přiloženo
Takhle je to dobrý, ale bohužel s touto náplní trubičky moc nevydrží. Nezná někdo podobnou náplň, která by byla trošku "stálejší"?