• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krémový kokosový řez s ananasem
Napište svůj komentář k receptu

Krémový kokosový řez s ananasem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 23
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krémový kokosový řez s ananasem
Krémový kokosový řez s ananasem
Krémový kokosový řez s ananasem
Krémový kokosový řez s ananasem
Krémový kokosový řez s ananasem
Krémový kokosový řez s ananasem
Krémový kokosový řez s ananasem
Krémový kokosový řez s ananasem
Krémový kokosový řez s ananasem
Krémový kokosový řez s ananasem
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Kokosový korpus - těsto
    • 300
      g bílek cca z 10-ti vajec
    • 180
      g moučkový cukr
    • 200
      g kokos strouhaný
    • 100
      g polohrubá mouka
    • sůl - špetka
    • pečící papír nebo fólie
  • Krémová náplň:
    • 500
      ml smetana ke šlehání 33%
    • 400
      g měkký tvaroh
    • 5
      lžíce moučkový cukr dle chuti, cca
    • 1
      plechovka ananasový kompot 560 g, scezený, jemně pokrájený
  • Dále:
    • bílý rum na pokapání korpusu
    • kokos na posypání řezu

Postup přípravy receptu

1
Bílky vyšleháme téměř dotuha, poté přisypeme moučkový cukr a došleháme v tuhý sníh. Přisypáváme mouku s kokosem a ode dna vmícháváme do sněhu. Těsto nalijeme na plech vyložený pečící fólií nebo papírem, rovnoměrně rozetřeme, vložíme do předehřáté trouby na 180 °C a pečeme lehce dorůžova - nepřesušit. Plát těsta by měl zůstat pružný. Při chladnutí začne upečený plát lepit na prsty, toho se nebojíme, má to tak být. Po zchladnutí ho nakrájíme na délku plechu, na tři stejně široké pruhy.

RADA: VIDEO, jak na veganský sníh!

2
Do větší mísy nalijeme smetanu, kterou vyšleháme dotuha. Přidáme tvaroh (nejlépe tučný) a cukr dle vlastní chuti a zašleháme dohladka. Řádně okapaný ananas pokrájíme na hodně malé kousky a vmícháme do krému.
3
Pokrájené díly kokosového plátu, pokapeme dle chuti rumem a střídavě (plát-krém-plát...) promazáváme krémem. Zbylým krémem potřeme obvod řezu a vrch posypeme kokosem a necháme v chladnu odležet.
4
Na proležení řezu není nutná dlouhá doba, prakticky postačí dobře vychladit a můžeme podávat, protože pruhy plátu vlhčíme rumem a též krém je velmi jemný a šťavnatý.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na poctivé Míša řezy!

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy s citronem

Kokosové řezy s citronem

Svěží bílkové kokosové řezy s krémem

Svěží bílkové kokosové řezy s krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Bílek Bílý rum Kokos Měkký tvaroh Moučkový cukr Pečící papír Polohrubá mouka Smetana ke šlehání Sůl

Míša řezy krok za krokem

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sváteční řezy

Sváteční řezy

Košíčky isidor

Košíčky isidor

Ořechový dort mojí babičky

Ořechový dort mojí babičky

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Cuketa s vejci - smaženice

Cuketa s vejci - smaženice

Batátové bramboráky

Batátové bramboráky

Jogurtová buchta s borůvkami

Jogurtová buchta s borůvkami

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Mrkvový krém

Mrkvový krém

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Míša řezy krok za krokem

Poslední sledované recepty

45
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
33
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
32
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
27
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s…
24
Šopský salát
Šopský salát

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Mahulena Bočanová vzteky bez sebe: Podvodníci ji zneužili na charitu!

Mahulena Bočanová vzteky bez sebe: Podvodníci ji zneužili na charitu!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Krémové žampiony s těstovinami
Krémové žampiony s těstovinami
Krémový dušený špenát
Krémový dušený špenát
Krémový jahodový dort
Krémový jahodový dort
Krémový salát z brokolice, rajčat a vojtěšky
Krémový salát z brokolice, rajčat a…
Krémový špenát
Krémový špenát
Kremrole
Kremrole
  • Recepty.cz
  • Krémový kokosový řez s ananasem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact