Na plech s vyšším okrajem dáme alobal a na to nastrouháme jablka, posypeme vanilkovým cukrem, trochou citronové kůry a skořice. Ušleháme bílky, do kterých postupně přidáváme cukr, žloutky, mouku a vodu. Tuto hmotu nalijeme na plech s jablky a dáme upéct.<BR>Mezitím uvaříme pudink a po vystydnutí ho přimícháme k máslu, které jsme rozšlehali s cukrem. Upečený piškot necháme vychladnout, celé to otočíme a alobal stáhneme, potřeme krémem a polijeme čokoládovou polevou. Dáme do lednice ztuhnout.
2
Já to dělám tak, že si na plech položím tác a celé to obrátím i s ním a pak to nepotřebné odstraním.
Dopadl výborně, z otáčení jsem měla strach, tak jsem si pomohla druhým plechem a dobrý :-) . Doporučuji vyzkoušet, je vynikající a místo polevy by se dalo dát jen kakao nebo Granko :-) .
katka kajzarova
|17. 10. 2008 18:46
Peču stéjný jen místo pudinku uvařím salko a vyšlehám s máslem a je to mňamka