Cibulku nakrájíme na jemno, a smažíme do "průhledna" na slunečnicovém oleji. Pozor, aby nezačala hnědnout! Přidáme propranou rýži a chvíli vše smažíme společně. Postupně začneme přidávat zeleninový vývar, a takto pokračujeme, až rýže změkne. Do hotové rýže přidáme hrášek, máslo a konečně část nastrouhaného sýru. Lehce povaříme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dara
|8. 5. 2015 12:55
Dobré, jednoduché ;-)
Di
|4. 12. 2006 16:47
Kubine Matulo, do pravého italského rizota se nedává ani maso, ani zelenina. je to prostě ochucená rýže a parmazánem. To rizoto, které známe my, je již naše česká odnož!
Tereza Jarčušková
|4. 12. 2006 15:15
Prečo aj mäso ? Existujú aj zeleninové rizotá:)))
Jaroslava Oumarová
|4. 12. 2006 15:13
Kubine, na konci receptu je psáno:jedná se o jídlo...čistě bezmasé:-)) Rizoto s masem musíte hledat jinde...
Kubin Matula
|4. 12. 2006 14:27
myslim si ze to je blbost!!!!!!!!! melo by tam byt taky maso ne?...a treba i kukurice
Kuchařka on-line
|13. 6. 2005 12:34
Mohu, pokud na sebe uvedete e-mail.
Anonym
|13. 6. 2005 12:32
Děkuji za připomínku a omlouvám se - pokud je to možné, prosím můžete jméno k receptu přidat? Moc děkuji a gratuluji k výborné webové stránce! Míša (Tuto zprávičku prosím není třeba uvádět, stačí jen dodat jméno pokud možno.)
Kuchařka on-line
|13. 6. 2005 12:30
Pokud chcete být pod receptem uvedena jako autor, musíte při přidávání nového receptu zaškrtnout "Souhlasím s uveřejněním kontaktu na autora receptu (Jméno, Příjmení, e-mail) u zaslaného receptu."
Míša
|13. 6. 2005 12:16
Dobrý den, já jsem autorkou (mé jméno tu bohužel není nikde zobrazeno), ale skutečně budete mile překvapeni, toto rizoto mi moc chválili i přátelé, kteří běžně vegetariánskou stravu zapuzují - opravdu jej vyzkoušejte, je snadné a opravdu moc chutné - a úžasné v létě, kdy chceme určitě jíst trochu "lehčeji"! Míša
jaja 13
|11. 6. 2005 17:28
Já myslím, že i chlapi by mohli občas něco bez masa. A tohle vypadá velmi dobře.