Naprosto výtečná, hned jsem si ji oblíbila! Mńam
Mooc dobré. Dělala jsem také s mraženou zeleninou. Za 1!
Polévku jsem uvařila s malou obměnou. Připravila jsem si nejprve vývar z kuřecího masa (stačí skelety). Maso vyjmout a než kostry obereme necháme povařit ve vývaru mraženou zeleninu pod svíčkouvou. Pak na másle osmažit cibulku, přidat hladkou mouku a orestovat do zlatova. Rozředit mlékem, vlít do vývaru již s měkkou zeleninou, přidat maso a vylepšit šlehačkou, dochutit uvedeným kořením. Řekla bych to asi takhle: je to prostě ŽRASO ... (mňam)
Znovu uvařeno a jak jsem už uvedla - skvělá skvělá,skvělá.Polévka nám stačila k večeři s rohlíkem.
Výtečná a sytá polévka.Babička jí dělala bez smetany a mléka a říkala kaldoun.Nevím ale proč.Tato je jemnější.