Po opečení kuliček na pánvi, přidat 2 dl vody nebo hovězího vývaru a krátce povařit. Přecedit a přidat šlehačku. Zahustit moukou a dochutit sójovou omáčkou, solí a pepřem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Sába
|23. 2. 2015 19:23
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D tak to me hodne pobavilo :-D:-D:-D:-D
Andrea Aaa
|20. 11. 2006 19:21
Dnes som kupila prave masove svedske gulicky v tescu v Prahe "novy smichov". Je to mrazeny polotovar... Takze nech sa paci!! Je to asi 200g (mozno aj viac) za 39.,-Kc cca. pre dvoch staci nie? V Ikei to chutilo vyborne, a hlavne moj priatel je na to ujety, tak som mu chcela urobit radost! Tak to podavaju s varenymi zemiakmi. Uz sa tesime na to ! Len tato omacka nam chybala,a ako vidim je dost jednoduchaaa Mnam!! Dobru chut Vam!!
Lidka Kábrtová
|22. 6. 2006 15:20
Jen si dovoluji podotknout, že co vím, tak tyto masové kuličky jsou výhradně z hovězího mletého. Pokud se tam dá mix mletého, tak vznikne sekaná a ne švédské kuličky...
Kuchařka on-line
|22. 6. 2006 15:03
Zkuste mrknout na recept Masové kuličky z Ikea.
D
|22. 6. 2006 14:40
po opečení kuliček.......... Jakých kuliček????????????????????????????????????????? V ingrediencích žádné KULIČKY napsané nejsou!!!!!!!!!!
Tereza Jarčušková
|13. 12. 2005 10:12
Ešte raz ďakujem. Tento recept mi urobil najväčšiu radosť.