• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kremeše s pudinkovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Kremeše s pudinkovým krémem

autor: Bin Ládin
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 113
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kremeše s pudinkovým krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      plátek listové těsto (např. ve 400 g balení mraženého listového těsta Nowaco jsou 3 plátky)
    • 2
      dl mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2,50
      lžíce cukr krupice
    • 90
      g máslo
    • 2
      lžíce hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Každý plátek ne úplně rozmraženého těsta rozřízneme na 6 obdélníčků a upečeme na plechu v troubě.
2
Mezitím připravíme krém: z mléka, krupicového a vanilkového cukru a vanilkového pudinku uděláme hustší pudink, který necháme vychladnout. Ušleháme máslo a po částech ho vmícháme do vychladlého pudinku. Nakonec přidáme rum. Těsto po upečení rozřízneme na poloviny, na spodní díl nastříkáme cukrářským sáčkem krém, přiklopíme horním dílem a posypeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou

Jahodové řezy s pudinkovým krémem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 16. 2. 2012 18:44

    ...listové těsto - 10 plátek??? ... jinak výborné :-P

  • Eliška .K | 20. 3. 2011 18:41

    trochu jsem to popletla nevyzkoušela :-\

  • Eliška .K | 20. 3. 2011 18:40

    Ještě jsem to nevizkoušela ale,myslím že to je dobré <:-) :-) :-P :-\

  • Pája S | 4. 2. 2010 12:15

    Zkoušela jsem i naplnit oba pláty těsta krémem před upečením a taky skvělé i když ne tak nadýchané.Dala jsem méně másla do krému.Doporučuji zkusit citronový puding a nebo mandlový.:-)

  • Klára Keselyova | 9. 8. 2009 20:26

    Ja to robím tak, že upečiem oba pláty. Pečiem ich na krémešovom plechu, odkial ich ľahko zošupnem, alebo na hlbokom plechu, ale na obrátenej strane. Po upečení jeden plát naplním, druhý pokrájam a pekne rozložím na plnku a podľa kociek krájam na rezy. Nech sa vydarí. Klára

  • Pája S | 9. 8. 2009 17:57

    Evo,samozřejmě, že se rozkrojí jeden obdélníček až po upečení,ono by šlo dost těžko rozkrojit rozválené listové těsto před upečením.:-)Pečeme listové těsto na vysokou teplotu,tak správně listuje.Teplota 200-230°C dle trouby i víc.Hlídat a neotvírat troubu!!Ať se podaří.Jsou výborné.:-)Jde to udělat i tak ,že jeden plát těsta upečeme v celku(propíchat vidličkou) a druhý nařežeme na obdélníčky.Upečený plát po vychladnutí natřeme krémem a navrch naklademe obdélníčky.;-)

  • Eva K. | 9. 8. 2009 14:06

    Dobrý den, ráda bych tyto Kremeše udělala, jen se raději zeptám na kolik listové těsto pečete?? A obdelníčky se rozkrojí na horní a spodní díl až po dopečení?? Moc děkuji za odpověď ;)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hnědý rum Listové těsto Máslo Mléko Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený sýr bez smažení

Smažený sýr bez smažení

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Sníh na perníčky

Sníh na perníčky

Kuřecí směs v bramborové kaši

Kuřecí směs v bramborové kaši

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Gratinované brambory (nejen) s cibulkou

Gratinované brambory (nejen) s…

Pomazánka z uzené makrely a pečeného česneku

Pomazánka z uzené makrely a pečeného…

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

Smetanový dort s ovocem

Smetanový dort s ovocem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

51
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus
48
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
35
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
32
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
31
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, kterými se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

Zemřel kytarista z Kiss Ace (†74): Odpojili ho od přístrojů!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
Kremeš
Kremeš
Krémeš od neterky
Krémeš od neterky
Krémová bramboračka
Krémová bramboračka
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Krémová brokolicová polévka s kokosovou smetanou
Krémová brokolicová polévka s kokosovou…
  • Recepty.cz
  • Kremeše s pudinkovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact