• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kremeše s pudinkovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Kremeše s pudinkovým krémem

autor: Bin Ládin
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kremeše s pudinkovým krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      plátek listové těsto (např. ve 400 g balení mraženého listového těsta Nowaco jsou 3 plátky)
    • 2
      dl mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2,50
      lžíce cukr krupice
    • 90
      g máslo
    • 2
      lžíce hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Každý plátek ne úplně rozmraženého těsta rozřízneme na 6 obdélníčků a upečeme na plechu v troubě.
2
Mezitím připravíme krém: z mléka, krupicového a vanilkového cukru a vanilkového pudinku uděláme hustší pudink, který necháme vychladnout. Ušleháme máslo a po částech ho vmícháme do vychladlého pudinku. Nakonec přidáme rum. Těsto po upečení rozřízneme na poloviny, na spodní díl nastříkáme cukrářským sáčkem krém, přiklopíme horním dílem a posypeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem

Dortík s pudinkovým krémem,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 16. 2. 2012 18:44

    ...listové těsto - 10 plátek??? ... jinak výborné :-P

  • Eliška .K | 20. 3. 2011 18:41

    trochu jsem to popletla nevyzkoušela :-\

  • Eliška .K | 20. 3. 2011 18:40

    Ještě jsem to nevizkoušela ale,myslím že to je dobré <:-) :-) :-P :-\

  • Pája S | 4. 2. 2010 12:15

    Zkoušela jsem i naplnit oba pláty těsta krémem před upečením a taky skvělé i když ne tak nadýchané.Dala jsem méně másla do krému.Doporučuji zkusit citronový puding a nebo mandlový.:-)

  • Klára Keselyova | 9. 8. 2009 20:26

    Ja to robím tak, že upečiem oba pláty. Pečiem ich na krémešovom plechu, odkial ich ľahko zošupnem, alebo na hlbokom plechu, ale na obrátenej strane. Po upečení jeden plát naplním, druhý pokrájam a pekne rozložím na plnku a podľa kociek krájam na rezy. Nech sa vydarí. Klára

  • Pája S | 9. 8. 2009 17:57

    Evo,samozřejmě, že se rozkrojí jeden obdélníček až po upečení,ono by šlo dost těžko rozkrojit rozválené listové těsto před upečením.:-)Pečeme listové těsto na vysokou teplotu,tak správně listuje.Teplota 200-230°C dle trouby i víc.Hlídat a neotvírat troubu!!Ať se podaří.Jsou výborné.:-)Jde to udělat i tak ,že jeden plát těsta upečeme v celku(propíchat vidličkou) a druhý nařežeme na obdélníčky.Upečený plát po vychladnutí natřeme krémem a navrch naklademe obdélníčky.;-)

  • Eva K. | 9. 8. 2009 14:06

    Dobrý den, ráda bych tyto Kremeše udělala, jen se raději zeptám na kolik listové těsto pečete?? A obdelníčky se rozkrojí na horní a spodní díl až po dopečení?? Moc děkuji za odpověď ;)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hnědý rum Listové těsto Máslo Mléko Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

Domácí Rumcajs

Domácí Rumcajs

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Koule ze Salka

Koule ze Salka

Pečené plněné papriky

Pečené plněné papriky

Melounové jednohubky (salát)

Melounové jednohubky (salát)

Vepřová plec s krémovou omáčkou, kapustou a brambory

Vepřová plec s krémovou omáčkou,…

Vláčný makovník / makovec

Vláčný makovník / makovec

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

92
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
73
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
63
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
59
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
56
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Sexy party Sports Illustrated: Průsvitné šaty, hluboké dekolty i kratičké sukně!

Sexy party Sports Illustrated: Průsvitné šaty, hluboké dekolty i kratičké sukně!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
Kremeš
Kremeš
Krémeš od neterky
Krémeš od neterky
Krémová bramboračka
Krémová bramboračka
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Krémová brokolicová polévka s kokosovou smetanou
Krémová brokolicová polévka s kokosovou…
  • Recepty.cz
  • Kremeše s pudinkovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact