• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kremeše s pudinkovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Kremeše s pudinkovým krémem

autor: Bin Ládin
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kremeše s pudinkovým krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 10
      plátek listové těsto (např. ve 400 g balení mraženého listového těsta Nowaco jsou 3 plátky)
    • 2
      dl mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2,50
      lžíce cukr krupice
    • 90
      g máslo
    • 2
      lžíce hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Každý plátek ne úplně rozmraženého těsta rozřízneme na 6 obdélníčků a upečeme na plechu v troubě.
2
Mezitím připravíme krém: z mléka, krupicového a vanilkového cukru a vanilkového pudinku uděláme hustší pudink, který necháme vychladnout. Ušleháme máslo a po částech ho vmícháme do vychladlého pudinku. Nakonec přidáme rum. Těsto po upečení rozřízneme na poloviny, na spodní díl nastříkáme cukrářským sáčkem krém, přiklopíme horním dílem a posypeme moučkovým cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem

Dortík s pudinkovým krémem,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 | 16. 2. 2012 18:44

    ...listové těsto - 10 plátek??? ... jinak výborné :-P

  • Eliška .K | 20. 3. 2011 18:41

    trochu jsem to popletla nevyzkoušela :-\

  • Eliška .K | 20. 3. 2011 18:40

    Ještě jsem to nevizkoušela ale,myslím že to je dobré <:-) :-) :-P :-\

  • Pája S | 4. 2. 2010 12:15

    Zkoušela jsem i naplnit oba pláty těsta krémem před upečením a taky skvělé i když ne tak nadýchané.Dala jsem méně másla do krému.Doporučuji zkusit citronový puding a nebo mandlový.:-)

  • Klára Keselyova | 9. 8. 2009 20:26

    Ja to robím tak, že upečiem oba pláty. Pečiem ich na krémešovom plechu, odkial ich ľahko zošupnem, alebo na hlbokom plechu, ale na obrátenej strane. Po upečení jeden plát naplním, druhý pokrájam a pekne rozložím na plnku a podľa kociek krájam na rezy. Nech sa vydarí. Klára

  • Pája S | 9. 8. 2009 17:57

    Evo,samozřejmě, že se rozkrojí jeden obdélníček až po upečení,ono by šlo dost těžko rozkrojit rozválené listové těsto před upečením.:-)Pečeme listové těsto na vysokou teplotu,tak správně listuje.Teplota 200-230°C dle trouby i víc.Hlídat a neotvírat troubu!!Ať se podaří.Jsou výborné.:-)Jde to udělat i tak ,že jeden plát těsta upečeme v celku(propíchat vidličkou) a druhý nařežeme na obdélníčky.Upečený plát po vychladnutí natřeme krémem a navrch naklademe obdélníčky.;-)

  • Eva K. | 9. 8. 2009 14:06

    Dobrý den, ráda bych tyto Kremeše udělala, jen se raději zeptám na kolik listové těsto pečete?? A obdelníčky se rozkrojí na horní a spodní díl až po dopečení?? Moc děkuji za odpověď ;)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hnědý rum Listové těsto Máslo Mléko Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí polévka

Rybí polévka

Mrkvová pomazánka II.

Mrkvová pomazánka II.

Jemné tvarohové palačinky

Jemné tvarohové palačinky

Přírodní maso se zeleninou

Přírodní maso se zeleninou

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Bramborovo-pórková polévka

Bramborovo-pórková polévka

Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Mrkvovo-banánové smoothie

Mrkvovo-banánové smoothie

Francouzské brambory

Francouzské brambory

Doporučujeme

30 minut
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

125
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
56
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
37
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
37
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Kolik platí Soukup Agátě? Částce se nechce ani věřit

Kolik platí Soukup Agátě? Částce se nechce ani věřit

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Blesk.cz Taťána Kuchařová na večírku nadace Propolis33: Královna večera!

Taťána Kuchařová na večírku nadace Propolis33: Královna večera!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
Kremeš
Kremeš
Krémeš od neterky
Krémeš od neterky
Krémová bramboračka
Krémová bramboračka
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Krémová brokolicová polévka s kokosovou smetanou
Krémová brokolicová polévka s kokosovou…
  • Recepty.cz
  • Kremeše s pudinkovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact