• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Zavařování & nakládání
  • Recepty.cz
  • Krém pita z Croissantů
Napište svůj komentář k receptu

Krém pita z Croissantů

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém pita z Croissantů
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      cukr krupice
    • 1
      l mléko
    • 8
      vejce
    • 2
      vanilkový cukr
    • šlehačka
    • 7
      ks croissant mini

Postup přípravy receptu

1
Z 1/2 hrnku cukru uděláme světlý karamel, přendáme do pekáčku nebo formu na biskupský chlebíček. Croissanty rozložíme na horkém karamelu a necháme ztuhnout. Zatím mírně rozšleháme vejce s mlékem, cukrem a vanilkovým cukrem. Nalijeme půlku směsi na croissanty, počkáme, až se trošku vsákne a dolijeme zbytek. Pečeme ve vodní lázni (formu se směsí dáme do většího pekáčku ponořené alespoň do poloviny ve vodě). Dáváme do předem vyhřáté trouby na 180 °C. Je hotové, až chytne navrch hnědou slupičku a na dotek je tuhé. Vyndáme z trouby a ponecháme ještě 15 minut ve vodě. Poté dáme vychladit a překlopíme.
2
Nakrájíme na kostky nebo plátky (dle použité formy) a podáváme s kopečkem šlehačky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzský toast z croissantu

Francouzský toast z croissantu

Pita chléb

Pita chléb

Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu

Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova | 26. 1. 2006 11:23

    Masa, nemusi se vymazavat, ve vodni lazni se karamel rozpusti. je z neho neco jako stava:-))

  • Maša | 26. 1. 2006 11:10

    A prosím, vymaže sa forma na biskupský chlebíček?

  • Airan Novakova | 25. 1. 2006 16:00

    Masa, ja to dala do formy na biskupsky chlebicek, ne do srnciho hrbetu:-)) Croisanty jsem davala vedle sebe.

  • Maša | 25. 1. 2006 15:24

    Prosím, srnčí chrbet sa vymaže? Ide to vyklopiť?A tie mini Croissanty sa dávajú i na seba, pýtamsa preto, lebo 7 ks do srnčieho chrbátu sa asinezmestí. Prosím, vysvetliš to Airan?Ďakujem

  • Markéta Borkovcová | 25. 1. 2006 11:43

    To vypadá zajímavě. Ráda experimentuju, jdu do toho.....:-))

  • Pavlína Svitáková | 25. 1. 2006 10:34

    No toto?Kašlu na diety!

  • Jaroslava Oumarová | 25. 1. 2006 10:26

    Tedy...co ti lidé všechno nevymyslí! A to jsem se naivně domnívala, že mě z oblasti vaření už máloco překvapí. Jenže to jsem neznala tento web:-)). Tuhle dobrůtku od pohledu musím zkusit. Jako ostatně spustu receptů paní Airan:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Svačina Oslava Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Croissant Cukr krupice Mléko Šlehačka Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…

Vejce na maďarský způsob

Vejce na maďarský způsob

Kuře po kreolsku

Kuře po kreolsku

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

Tom Kha Gai

Tom Kha Gai

Kuře (nejen) na bramborách

Kuře (nejen) na bramborách

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jednoduché špecle se zelím a masem

Doporučujeme

30 minut
Špenátové palačinky s houbovou náplní

Špenátové palačinky s houbovou náplní

40 minut
Podzimní houbovka s dýní

Podzimní houbovka s dýní

15 minut
Hruškový crumble s perníkem

Hruškový crumble s perníkem

140 minut
Hovězí pečeně s houbami

Hovězí pečeně s houbami

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

40 minut
Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

100 minut
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

Poslední sledované recepty

130
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
125
Dýňový koláč s polevou
Dýňový koláč s polevou
92
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
40
Česnekovo-zázvorový okurkový salát
Česnekovo-zázvorový…
33
Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami
Candát polévaný máslem s…

Zajímavé články

Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od polévky až po moučník
Podzimní prázdniny na chalupě: Rodinné recepty od…
KVÍZ: Znáte oblíbená jídla našich prezidentů? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte oblíbená jídla našich prezidentů?…
Amatérská kanadská pekařka vyrábí strašidelné koláče. Některé i svítí ve tmě!
Amatérská kanadská pekařka vyrábí strašidelné…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Čím nahradit při pečení drahé máslo? Existují levnější i zdravější alternativy
Čím nahradit při pečení drahé máslo? Existují…
AHA.cz Brožová vyděsila fanoušky: Co se jí to stalo s obličejem?

Brožová vyděsila fanoušky: Co se jí to stalo s obličejem?

Mimibazar Jak dopadlo testování elektronické stavebnice Boffin II LIGHT? Přečtěte si recenze rodičů

Jak dopadlo testování elektronické stavebnice Boffin II LIGHT? Přečtěte si recenze rodičů

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Ženy.cz Halloween na Netflixu: Tipy na strašidelnou zábavu pro všechny

Halloween na Netflixu: Tipy na strašidelnou zábavu pro všechny

Blesk.cz Eva Holubová po vážné operaci: Čeká ji očistec!

Eva Holubová po vážné operaci: Čeká ji očistec!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Denní horoskop na úterý 29. 10. 2024: Komu dnes nebude do smíchu a kdo zažije nejkrásnější den?

Denní horoskop na úterý 29. 10. 2024: Komu dnes nebude do smíchu a kdo zažije nejkrásnější den?

  • Recepty.cz
  • Krém pita z Croissantů
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact