• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Krém, který se nikdy nesrazí
Napište svůj komentář k receptu

Krém, který se nikdy nesrazí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 23
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • máslo 1,5 ks
    • mléko 1/4 l
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 150
      g cukr
  • Příchutě
    • hnědý rum
    • kakao
    • ořechy
    • tresť

Postup přípravy receptu

1
Pudink uvaříme v mléce obvyklým způsobem a do ještě teplého zašleháme oba cukry a šleháme až do zchladnutí. Poté postupně přidáváme máslo a šleháme do lehkého a hladkého krému. Můžeme přidat různou příchuť.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gábina H | 30. 10. 2007 09:35

    Já zakrývám horký pudink potravinovou folií a škraloup se taky neudělá.

  • Tereza J. | 29. 10. 2007 18:46

    Na pudingu sa neurobí škraloup, keď puding posypete cukrom.

  • Iva Štádlerová | 29. 10. 2007 10:50

    A ještě jedno zjednodušení - cukr dám rovnou do pudinku,když ho vařím.Pak nemusím mít starosti,jestli se cukr rozšlehá tak,aby nekřupal mezi zuby.Takhle je to rychlejší,jednodušší a máslo se nemusí zašlehávat dlouho

  • Jitka B. | 29. 10. 2007 10:49

    Mám s chutí krémů stejné přesně stejné zkušenosti jako Barča. Když do našlehaného másla s cukrem zašleháváte pudink ne studený, ale ještě vlažný, nesrazí se. Taky to chce přidávat pudink po malých částech, ne velké kusy.

  • Iva Štádlerová | 29. 10. 2007 10:48

    Krém se mi nesrazí, když zašlehávám obráceně - do vychladlého pudinku zašlehávám postupně máslo,které by mělo mít pokojovou teplotu.Pudink nechám vychladit a aby se neudělal škraloup,chladím ve vyšší užší nádobě a nahoru dám hned na horký kousek másla.To se rozpustí a zabrání udělání škraloupu

  • barča | 27. 10. 2007 11:45

    Krém se dá dělat jak píše Tereza i Zita. Alepokaždé má jinou chuť. Když dáte máslo do horkého pudinku (nikdy se mi nesrazil), tak výsledek je výborný "pudink". Ale když do našlehaného másla s cukrem postupně zašleháváte studený pudink (občas se mi srazí), tak máte výborný "krém" .

  • SV | 27. 10. 2007 11:30

    Krém dělám jako Zita a ještě se nesrazil, vřele doporučuji.

  • Zita Matejkova | 27. 10. 2007 10:24

    Terezko dělám jako vy,ale taky obráceně do horkého pudinku nakrájím máslo a po částech zašlehávám ruční metlou,klidně i z lednice a ještě se mi nesrazil.Pudink vařím z necelého 1/2l mléka a přidávám 1 máslo,pak klidně itvaroh apod.

  • Anonym | 27. 10. 2007 08:38

    Evčo, krém se srazí jenom když není řádně vychladlý pudink. Pokud se Vám to stane , stačí trochu nahřát nad parou do vyšlehá se to.

  • Tereza J. | 27. 10. 2007 07:39

    Každý maslový krém nastavujem pudingom ( robili sme to už doma ). Ak si chcete urýchliť prácu, tak vyšľahajte najprv cukor s maslom a vychladnutý puding po troškách do masla zašľahajte.

  • Evča | 26. 10. 2007 22:40

    Krém s pudinkem se rád sráží,je zajímavé že by se zrovna tento nesrazil?Moc bych tomu nevěřila.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Vaření Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Ořechy Tresť Vanilkový cukr Vanilkový pudink

Domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolice s česnekem

Brokolice s česnekem

Guacamole

Guacamole

Americká buchta

Americká buchta

Snadný štrůdl

Snadný štrůdl

Mřížková tvarohová buchta

Mřížková tvarohová buchta

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou

Pečený tuňák s chřestem a holandskou…

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

Švestkový rozvar (marmeláda) na koláče, vdolky, do buchet...

Švestkový rozvar (marmeláda) na…

Doporučujeme

20 minut
Mexický těstovinový salát

Mexický těstovinový salát

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Domácí vanilkový extrakt

Poslední sledované recepty

96
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
94
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
79
Vanilkové semifredo
Vanilkové semifredo
69
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
54
Čertovský mls
Čertovský mls

Zajímavé články

Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou, mangem, chilli, vanilkou i bez vaření
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou,…
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
AHA.cz Dopita má nový byt! Stěhování od Agáty na spadnutí

Dopita má nový byt! Stěhování od Agáty na spadnutí

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Na zahradě u Světlany Nálepkové: Unikátní stavení z lodních kontejnerů! K čemu slouží a proč zpěvačka nepěstuje rajčata?

Na zahradě u Světlany Nálepkové: Unikátní stavení z lodních kontejnerů! K čemu slouží a proč zpěvačka nepěstuje rajčata?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Menzelová o prvním setkání s Miroslavem Bártou: Nechal mě zaplatit celou útratu!

Menzelová o prvním setkání s Miroslavem Bártou: Nechal mě zaplatit celou útratu!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Barvy podle horoskopu: Jakými odstíny by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu obklopovat?

Barvy podle horoskopu: Jakými odstíny by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu obklopovat?

Další doporučené recepty:

Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z dýně hókaidó
Krém z dýně hókaidó
Krém z růžičkové kapusty
Krém z růžičkové kapusty
Kremeš
Kremeš
Krémeš od neterky
Krémeš od neterky
Kremeše s pudinkovým krémem
Kremeše s pudinkovým krémem
  • Recepty.cz
  • Krém, který se nikdy nesrazí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact