• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krém, který se nikdy nesrazí
Napište svůj komentář k receptu

Krém, který se nikdy nesrazí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 23
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • máslo 1,5 ks
    • mléko 1/4 l
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 150
      g cukr
  • Příchutě
    • hnědý rum
    • kakao
    • ořechy
    • tresť

Postup přípravy receptu

1
Pudink uvaříme v mléce obvyklým způsobem a do ještě teplého zašleháme oba cukry a šleháme až do zchladnutí. Poté postupně přidáváme máslo a šleháme do lehkého a hladkého krému. Můžeme přidat různou příchuť.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gábina H | 30. 10. 2007 09:35

    Já zakrývám horký pudink potravinovou folií a škraloup se taky neudělá.

  • Tereza J. | 29. 10. 2007 18:46

    Na pudingu sa neurobí škraloup, keď puding posypete cukrom.

  • Iva Štádlerová | 29. 10. 2007 10:50

    A ještě jedno zjednodušení - cukr dám rovnou do pudinku,když ho vařím.Pak nemusím mít starosti,jestli se cukr rozšlehá tak,aby nekřupal mezi zuby.Takhle je to rychlejší,jednodušší a máslo se nemusí zašlehávat dlouho

  • Jitka B. | 29. 10. 2007 10:49

    Mám s chutí krémů stejné přesně stejné zkušenosti jako Barča. Když do našlehaného másla s cukrem zašleháváte pudink ne studený, ale ještě vlažný, nesrazí se. Taky to chce přidávat pudink po malých částech, ne velké kusy.

  • Iva Štádlerová | 29. 10. 2007 10:48

    Krém se mi nesrazí, když zašlehávám obráceně - do vychladlého pudinku zašlehávám postupně máslo,které by mělo mít pokojovou teplotu.Pudink nechám vychladit a aby se neudělal škraloup,chladím ve vyšší užší nádobě a nahoru dám hned na horký kousek másla.To se rozpustí a zabrání udělání škraloupu

  • barča | 27. 10. 2007 11:45

    Krém se dá dělat jak píše Tereza i Zita. Alepokaždé má jinou chuť. Když dáte máslo do horkého pudinku (nikdy se mi nesrazil), tak výsledek je výborný "pudink". Ale když do našlehaného másla s cukrem postupně zašleháváte studený pudink (občas se mi srazí), tak máte výborný "krém" .

  • SV | 27. 10. 2007 11:30

    Krém dělám jako Zita a ještě se nesrazil, vřele doporučuji.

  • Zita Matejkova | 27. 10. 2007 10:24

    Terezko dělám jako vy,ale taky obráceně do horkého pudinku nakrájím máslo a po částech zašlehávám ruční metlou,klidně i z lednice a ještě se mi nesrazil.Pudink vařím z necelého 1/2l mléka a přidávám 1 máslo,pak klidně itvaroh apod.

  • Anonym | 27. 10. 2007 08:38

    Evčo, krém se srazí jenom když není řádně vychladlý pudink. Pokud se Vám to stane , stačí trochu nahřát nad parou do vyšlehá se to.

  • Tereza J. | 27. 10. 2007 07:39

    Každý maslový krém nastavujem pudingom ( robili sme to už doma ). Ak si chcete urýchliť prácu, tak vyšľahajte najprv cukor s maslom a vychladnutý puding po troškách do masla zašľahajte.

  • Evča | 26. 10. 2007 22:40

    Krém s pudinkem se rád sráží,je zajímavé že by se zrovna tento nesrazil?Moc bych tomu nevěřila.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Vaření Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Ořechy Tresť Vanilkový cukr Vanilkový pudink

Domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Zdravá dobrota z červené čočky a pohanky

Zdravá dobrota z červené čočky a…

Fofrperník

Fofrperník

Caesar salát

Caesar salát

Cuketa na medu

Cuketa na medu

Zdravý brownies dort

Zdravý brownies dort

Masové závitky v zelí

Masové závitky v zelí

Španělská paella krok za krokem

Španělská paella krok za krokem

Špenátový salát s mozzarellou

Špenátový salát s mozzarellou

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Domácí vanilkový extrakt

Poslední sledované recepty

95
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
55
Výborný dresing
Výborný dresing
49
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
46
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
42
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z dýně hókaidó
Krém z dýně hókaidó
Krém z růžičkové kapusty
Krém z růžičkové kapusty
Kremeš
Kremeš
Krémeš od neterky
Krémeš od neterky
Kremeše s pudinkovým krémem
Kremeše s pudinkovým krémem
  • Recepty.cz
  • Krém, který se nikdy nesrazí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact