• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Krém, který se nikdy nesrazí
Napište svůj komentář k receptu

Krém, který se nikdy nesrazí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 23
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • máslo 1,5 ks
    • mléko 1/4 l
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 150
      g cukr
  • Příchutě
    • hnědý rum
    • kakao
    • ořechy
    • tresť

Postup přípravy receptu

1
Pudink uvaříme v mléce obvyklým způsobem a do ještě teplého zašleháme oba cukry a šleháme až do zchladnutí. Poté postupně přidáváme máslo a šleháme do lehkého a hladkého krému. Můžeme přidat různou příchuť.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Italský rajčatový krém s vaječnými obláčky

Italský rajčatový krém s vaječnými…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gábina H | 30. 10. 2007 09:35

    Já zakrývám horký pudink potravinovou folií a škraloup se taky neudělá.

  • Tereza J. | 29. 10. 2007 18:46

    Na pudingu sa neurobí škraloup, keď puding posypete cukrom.

  • Iva Štádlerová | 29. 10. 2007 10:50

    A ještě jedno zjednodušení - cukr dám rovnou do pudinku,když ho vařím.Pak nemusím mít starosti,jestli se cukr rozšlehá tak,aby nekřupal mezi zuby.Takhle je to rychlejší,jednodušší a máslo se nemusí zašlehávat dlouho

  • Jitka B. | 29. 10. 2007 10:49

    Mám s chutí krémů stejné přesně stejné zkušenosti jako Barča. Když do našlehaného másla s cukrem zašleháváte pudink ne studený, ale ještě vlažný, nesrazí se. Taky to chce přidávat pudink po malých částech, ne velké kusy.

  • Iva Štádlerová | 29. 10. 2007 10:48

    Krém se mi nesrazí, když zašlehávám obráceně - do vychladlého pudinku zašlehávám postupně máslo,které by mělo mít pokojovou teplotu.Pudink nechám vychladit a aby se neudělal škraloup,chladím ve vyšší užší nádobě a nahoru dám hned na horký kousek másla.To se rozpustí a zabrání udělání škraloupu

  • barča | 27. 10. 2007 11:45

    Krém se dá dělat jak píše Tereza i Zita. Alepokaždé má jinou chuť. Když dáte máslo do horkého pudinku (nikdy se mi nesrazil), tak výsledek je výborný "pudink". Ale když do našlehaného másla s cukrem postupně zašleháváte studený pudink (občas se mi srazí), tak máte výborný "krém" .

  • SV | 27. 10. 2007 11:30

    Krém dělám jako Zita a ještě se nesrazil, vřele doporučuji.

  • Zita Matejkova | 27. 10. 2007 10:24

    Terezko dělám jako vy,ale taky obráceně do horkého pudinku nakrájím máslo a po částech zašlehávám ruční metlou,klidně i z lednice a ještě se mi nesrazil.Pudink vařím z necelého 1/2l mléka a přidávám 1 máslo,pak klidně itvaroh apod.

  • Anonym | 27. 10. 2007 08:38

    Evčo, krém se srazí jenom když není řádně vychladlý pudink. Pokud se Vám to stane , stačí trochu nahřát nad parou do vyšlehá se to.

  • Tereza J. | 27. 10. 2007 07:39

    Každý maslový krém nastavujem pudingom ( robili sme to už doma ). Ak si chcete urýchliť prácu, tak vyšľahajte najprv cukor s maslom a vychladnutý puding po troškách do masla zašľahajte.

  • Evča | 26. 10. 2007 22:40

    Krém s pudinkem se rád sráží,je zajímavé že by se zrovna tento nesrazil?Moc bych tomu nevěřila.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Vaření Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Ořechy Tresť Vanilkový cukr Vanilkový pudink

Domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Smažený kapr

Smažený kapr

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Bublanina - tutovka (tutově se povede)

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Bramborové housky

Bramborové housky

Lehký sirup z růží

Lehký sirup z růží

Zeleninový vývar

Zeleninový vývar

Proužky  portobello ve strouhance

Proužky portobello ve strouhance

Doporučujeme

15 minut
Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Domácí vanilkový extrakt

Poslední sledované recepty

53
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
27
Penne s tuňákem a kukuřicí
Penne s tuňákem a…
25
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Fanoušci nevěří vlastním očím: Moderátor šokoval snímkem Toma Cruise (62)!

Fanoušci nevěří vlastním očím: Moderátor šokoval snímkem Toma Cruise (62)!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer slavných sportovců

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

Další doporučené recepty:

Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z dýně hókaidó
Krém z dýně hókaidó
Krém z růžičkové kapusty
Krém z růžičkové kapusty
Kremeš
Kremeš
Krémeš od neterky
Krémeš od neterky
Kremeše s pudinkovým krémem
Kremeše s pudinkovým krémem
  • Recepty.cz
  • Krém, který se nikdy nesrazí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact