• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Krém, který se nikdy nesrazí
Napište svůj komentář k receptu

Krém, který se nikdy nesrazí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 23
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
Krém, který se nikdy nesrazí
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • máslo 1,5 ks
    • mléko 1/4 l
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 150
      g cukr
  • Příchutě
    • hnědý rum
    • kakao
    • ořechy
    • tresť

Postup přípravy receptu

1
Pudink uvaříme v mléce obvyklým způsobem a do ještě teplého zašleháme oba cukry a šleháme až do zchladnutí. Poté postupně přidáváme máslo a šleháme do lehkého a hladkého krému. Můžeme přidat různou příchuť.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gábina H | 30. 10. 2007 09:35

    Já zakrývám horký pudink potravinovou folií a škraloup se taky neudělá.

  • Tereza J. | 29. 10. 2007 18:46

    Na pudingu sa neurobí škraloup, keď puding posypete cukrom.

  • Iva Štádlerová | 29. 10. 2007 10:50

    A ještě jedno zjednodušení - cukr dám rovnou do pudinku,když ho vařím.Pak nemusím mít starosti,jestli se cukr rozšlehá tak,aby nekřupal mezi zuby.Takhle je to rychlejší,jednodušší a máslo se nemusí zašlehávat dlouho

  • Jitka B. | 29. 10. 2007 10:49

    Mám s chutí krémů stejné přesně stejné zkušenosti jako Barča. Když do našlehaného másla s cukrem zašleháváte pudink ne studený, ale ještě vlažný, nesrazí se. Taky to chce přidávat pudink po malých částech, ne velké kusy.

  • Iva Štádlerová | 29. 10. 2007 10:48

    Krém se mi nesrazí, když zašlehávám obráceně - do vychladlého pudinku zašlehávám postupně máslo,které by mělo mít pokojovou teplotu.Pudink nechám vychladit a aby se neudělal škraloup,chladím ve vyšší užší nádobě a nahoru dám hned na horký kousek másla.To se rozpustí a zabrání udělání škraloupu

  • barča | 27. 10. 2007 11:45

    Krém se dá dělat jak píše Tereza i Zita. Alepokaždé má jinou chuť. Když dáte máslo do horkého pudinku (nikdy se mi nesrazil), tak výsledek je výborný "pudink". Ale když do našlehaného másla s cukrem postupně zašleháváte studený pudink (občas se mi srazí), tak máte výborný "krém" .

  • SV | 27. 10. 2007 11:30

    Krém dělám jako Zita a ještě se nesrazil, vřele doporučuji.

  • Zita Matejkova | 27. 10. 2007 10:24

    Terezko dělám jako vy,ale taky obráceně do horkého pudinku nakrájím máslo a po částech zašlehávám ruční metlou,klidně i z lednice a ještě se mi nesrazil.Pudink vařím z necelého 1/2l mléka a přidávám 1 máslo,pak klidně itvaroh apod.

  • Anonym | 27. 10. 2007 08:38

    Evčo, krém se srazí jenom když není řádně vychladlý pudink. Pokud se Vám to stane , stačí trochu nahřát nad parou do vyšlehá se to.

  • Tereza J. | 27. 10. 2007 07:39

    Každý maslový krém nastavujem pudingom ( robili sme to už doma ). Ak si chcete urýchliť prácu, tak vyšľahajte najprv cukor s maslom a vychladnutý puding po troškách do masla zašľahajte.

  • Evča | 26. 10. 2007 22:40

    Krém s pudinkem se rád sráží,je zajímavé že by se zrovna tento nesrazil?Moc bych tomu nevěřila.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Vaření Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hnědý rum Kakao Máslo Mléko Ořechy Tresť Vanilkový cukr Vanilkový pudink

Domácí vanilkový extrakt

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křenová omáčka

Křenová omáčka

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Omáčka na špagety III.

Omáčka na špagety III.

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Piškotovo-vanilková bublanina s…

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Zeleninový salát s balkánským sýrem

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Nepečený banánovo/lentilkový dort

Doporučujeme

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Domácí vanilkový extrakt

Poslední sledované recepty

327
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
108
Dýňová tortila
Dýňová tortila
73
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
45
Vepřová pečeně na kysaném zelí s hrnkovými knedlíky
Vepřová pečeně na…
37
Klasický burger
Klasický burger

Zajímavé články

Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský clafoutis, italské tiramisu a rakouský závin
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský…
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i rychlá večeře pro celou rodinu
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i…
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s sebou na palubu a co je zakázané?
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s…
AHA.cz Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Kapela Jasná Páka zrušila koncert! Koller má zdravotní potíže, tvrdí zdroj

Kapela Jasná Páka zrušila koncert! Koller má zdravotní potíže, tvrdí zdroj

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Další doporučené recepty:

Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z dýně hókaidó
Krém z dýně hókaidó
Krém z růžičkové kapusty
Krém z růžičkové kapusty
Kremeš
Kremeš
Krémeš od neterky
Krémeš od neterky
Kremeše s pudinkovým krémem
Kremeše s pudinkovým krémem
  • Recepty.cz
  • Krém, který se nikdy nesrazí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact