• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Napište svůj komentář k receptu

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      ks smetana ke šlehání
    • 4
      ks žloutek
    • 40
      g kakao
    • 60
      g hladká mouka
    • 4
      lžička cukr
    • 200
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Ve vodní lázni svaříme smetanu, žloutky, kakao, mouku, cukr za stálého míchání. Po vychladnutí přimícháme do utřeného másla s cukrem a vymixujeme do hladka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kakaová poleva/náplň/krém

Kakaová poleva/náplň/krém

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

Tyčinky z ořechů

Tyčinky z ořechů

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana Pražáková | 8. 4. 2016 08:40

    Vynikající a sametově jemný krém. Lepší jsem ještě neměla O:-)

  • Faustová | 9. 12. 2014 17:28

    Vynikající krém. Mazala jsem s ním i linecké a do krému jsem přidala mleté ořechy, to nemá chybičky.

  • Zdena Doudová | 16. 12. 2012 18:01

    Krém jsem použila k namazání medových řezů, protože krém z másla se sladkým mlékem se mi neosvědčil. Přimíchala jsem do něj ještě trochu vlašských mletých ořechů a je vynikající.

  • Renča | 10. 1. 2012 19:55

    Ahoj Blani to co píše Pájá to odlehčení tak to byl vtip v jiném smyslu taky mě to prvně zarazilo ale trklo mě to takže tím kaloričtější tím odlehčenější chňápeš ;-) :-) ;-)

  • PRd | 22. 12. 2011 19:17

    je to tučný :-D

  • Kubikova | 4. 8. 2011 22:38

    krem je velice dobry a ikdyz je s nim vice prace,doporucuji zkusit :-)

  • Jaruška | 6. 6. 2011 15:45

    Stejný krém dělám i v létě do koláčů a dortů s ovocem, protože můj muž nemá rád tvarohové krémy a je to moc dobrá kombinace, zdobím jen šlehačkou. Musí se ale skladovat v lednici, jinak je řídký, ale to se vlastně musí dělat i s tvarohovými krémy. Do linekých košíčků je taky výborný :-) .

  • Zuzka
    Zuzka | 21. 12. 2010 12:08

    Vynikající náplň, použila jsem do ořechů i do části lineckých tyčinek, krásně hustá. Měla jsem strach z té mouky, aby byla dobře provařená, nemám zkušenosti s mícháním ve vodní lázni, tak jsem pořád čekala, kdy to začne bublat a ono nic, i když voda vařila :-))), no zase jsem o něco chytřejší.

  • tonca | 20. 12. 2010 17:43

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • recepty 73 | 14. 12. 2009 16:51

    Jelikož je krém velice jedlý,tak dlouho né:),a teď vážně,já ukládám cukroví do komory,kde je tak 14 stupňů.Poslední kousky jsme vloni dojídali koncem ledna a byly výborné,takže měsíc určitě.Jiří

  • Lidka Kábrtová | 14. 12. 2009 15:53

    jak dlouho krém vydrží? Za předpokladu uskladnění cukroví v chladné místnosti?

  • Lidka Kábrtová | 14. 12. 2009 15:44

    Jak dlouho krém vydrží? Předpokládám uložení cukroví někde v chladu, ne v lednici, ale v nevytápěné místnosti.

  • recepty 73 | 14. 12. 2009 14:46

    Tady je to slibované foto!Děkuji za přidání i k doutníčkům!

  • Pája S | 30. 11. 2009 19:08

    Blanko,odlehčený jako doslova lehký.Myšleno konzistencí,ne co do tučnosti.To jste asi nezažila krémy našich babiček - našlehané pravé máslo a ochucené ořechy s cukrem či jen marmeládou.To byl echt krém.:-)))Jirko,dík za odpověď!;-)

  • recepty 73 | 30. 11. 2009 14:34

    Jasně,že lze použít i na zákusky,Pájo.

  • Blanka Wr. | 30. 11. 2009 10:31

    Opravdu zajímavý recept, ale co je, Pájo, na něm odlehčeného jsem nepochopila. Šlehačka sama o sobě je tučná i kalorická a žloutky a máslo k tomu ....hm. Nicméně co je kalorické je obvykle výborné.

  • Pája S | 28. 11. 2009 19:44

    Jiří,tak toto je zajímavý krém!Je odlehčený,ten musim vyzkoušet a předpokládám,že lze použít i na zákusky viď?Už jej mám v oblíbených.

  • Anna Vobroučková | 27. 11. 2009 16:36

    Vypadá to zajímavě,už jsem si to vytiskla a vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Zákusky Cukroví Dezerty Pošírování Vaření Mixování Vegetariáni Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Kakao Máslo Moučkový cukr Smetana ke šlehání Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Ledové latte s Baileys

Ledové latte s Baileys

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Dvoubarevné margot řezy - píchané

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Rychlý sváteční perník s náplní - i…

Grilované brambory s česnekem

Grilované brambory s česnekem

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

51
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
41
Nudle Bami Goreng
Nudle Bami Goreng
31
Dresing na hlávkový salát
Dresing na hlávkový salát
22
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
21
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Svatba v Pevnosti Boayrd: Paklíč se oženil!

Svatba v Pevnosti Boayrd: Paklíč se oženil!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Krekry s krémem z telecích jater
Krekry s krémem z telecích jater
Krekry s pěnou
Krekry s pěnou
Krém (nejen) na vosí hnízda
Krém (nejen) na vosí hnízda
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Krém na zdobení dortů
Krém na zdobení dortů
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na víně
  • Recepty.cz
  • Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact