• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Napište svůj komentář k receptu

Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      ks smetana ke šlehání
    • 4
      ks žloutek
    • 40
      g kakao
    • 60
      g hladká mouka
    • 4
      lžička cukr
    • 200
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Ve vodní lázni svaříme smetanu, žloutky, kakao, mouku, cukr za stálého míchání. Po vychladnutí přimícháme do utřeného másla s cukrem a vymixujeme do hladka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kakaová poleva/náplň/krém

Kakaová poleva/náplň/krém

Zavařenina z višní a ořechů s levandulí

Zavařenina z višní a ořechů s…

Tyčinky z ořechů

Tyčinky z ořechů

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana Pražáková | 8. 4. 2016 08:40

    Vynikající a sametově jemný krém. Lepší jsem ještě neměla O:-)

  • Faustová | 9. 12. 2014 17:28

    Vynikající krém. Mazala jsem s ním i linecké a do krému jsem přidala mleté ořechy, to nemá chybičky.

  • Zdena Doudová | 16. 12. 2012 18:01

    Krém jsem použila k namazání medových řezů, protože krém z másla se sladkým mlékem se mi neosvědčil. Přimíchala jsem do něj ještě trochu vlašských mletých ořechů a je vynikající.

  • Renča | 10. 1. 2012 19:55

    Ahoj Blani to co píše Pájá to odlehčení tak to byl vtip v jiném smyslu taky mě to prvně zarazilo ale trklo mě to takže tím kaloričtější tím odlehčenější chňápeš ;-) :-) ;-)

  • PRd | 22. 12. 2011 19:17

    je to tučný :-D

  • Kubikova | 4. 8. 2011 22:38

    krem je velice dobry a ikdyz je s nim vice prace,doporucuji zkusit :-)

  • Jaruška | 6. 6. 2011 15:45

    Stejný krém dělám i v létě do koláčů a dortů s ovocem, protože můj muž nemá rád tvarohové krémy a je to moc dobrá kombinace, zdobím jen šlehačkou. Musí se ale skladovat v lednici, jinak je řídký, ale to se vlastně musí dělat i s tvarohovými krémy. Do linekých košíčků je taky výborný :-) .

  • Zuzka
    Zuzka | 21. 12. 2010 12:08

    Vynikající náplň, použila jsem do ořechů i do části lineckých tyčinek, krásně hustá. Měla jsem strach z té mouky, aby byla dobře provařená, nemám zkušenosti s mícháním ve vodní lázni, tak jsem pořád čekala, kdy to začne bublat a ono nic, i když voda vařila :-))), no zase jsem o něco chytřejší.

  • tonca | 20. 12. 2010 17:43

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • recepty 73 | 14. 12. 2009 16:51

    Jelikož je krém velice jedlý,tak dlouho né:),a teď vážně,já ukládám cukroví do komory,kde je tak 14 stupňů.Poslední kousky jsme vloni dojídali koncem ledna a byly výborné,takže měsíc určitě.Jiří

  • Lidka Kábrtová | 14. 12. 2009 15:53

    jak dlouho krém vydrží? Za předpokladu uskladnění cukroví v chladné místnosti?

  • Lidka Kábrtová | 14. 12. 2009 15:44

    Jak dlouho krém vydrží? Předpokládám uložení cukroví někde v chladu, ne v lednici, ale v nevytápěné místnosti.

  • recepty 73 | 14. 12. 2009 14:46

    Tady je to slibované foto!Děkuji za přidání i k doutníčkům!

  • Pája S | 30. 11. 2009 19:08

    Blanko,odlehčený jako doslova lehký.Myšleno konzistencí,ne co do tučnosti.To jste asi nezažila krémy našich babiček - našlehané pravé máslo a ochucené ořechy s cukrem či jen marmeládou.To byl echt krém.:-)))Jirko,dík za odpověď!;-)

  • recepty 73 | 30. 11. 2009 14:34

    Jasně,že lze použít i na zákusky,Pájo.

  • Blanka Wr. | 30. 11. 2009 10:31

    Opravdu zajímavý recept, ale co je, Pájo, na něm odlehčeného jsem nepochopila. Šlehačka sama o sobě je tučná i kalorická a žloutky a máslo k tomu ....hm. Nicméně co je kalorické je obvykle výborné.

  • Pája S | 28. 11. 2009 19:44

    Jiří,tak toto je zajímavý krém!Je odlehčený,ten musim vyzkoušet a předpokládám,že lze použít i na zákusky viď?Už jej mám v oblíbených.

  • Anna Vobroučková | 27. 11. 2009 16:36

    Vypadá to zajímavě,už jsem si to vytiskla a vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Zákusky Cukroví Dezerty Pošírování Vaření Mixování Vegetariáni Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Kakao Máslo Moučkový cukr Smetana ke šlehání Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Arabský chléb - Pide

Arabský chléb - Pide

Borůvkový koláč s krémem z bílé čokolády

Borůvkový koláč s krémem z bílé…

Čoko cupcakes

Čoko cupcakes

Rebarborový dort - tarte

Rebarborový dort - tarte

Kokosová bábovka ze šlehačky

Kokosová bábovka ze šlehačky

Langoše jednohubky

Langoše jednohubky

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

37
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
32
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
31
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
29
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
27
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Zneužili nizozemskou princeznu (21): Falešné porno!

Zneužili nizozemskou princeznu (21): Falešné porno!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Krekry s krémem z telecích jater
Krekry s krémem z telecích jater
Krekry s pěnou
Krekry s pěnou
Krém (nejen) na vosí hnízda
Krém (nejen) na vosí hnízda
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Krém na zdobení dortů
Krém na zdobení dortů
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na víně
  • Recepty.cz
  • Krém / krémová náplň do doutníčků, ořechů, trubiček...
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact