Bílky ušleháme s práškovým a vanilkovým cukrem, přidáme mleté ořechy a lžíci mouky. Vzniklou hmotu upravíme na alobalem vyložený, tukem potřený a moukou vysypaný plech. Dáme do mírně vyhřáté trouby a pečeme krátce, až hmota zrůžoví. Upečené těsto vyndáme z trouby a pravítkem rozdělíme na 3 stejné díly. Pozor těsto je velice křehké, může se lámat! Všechny díly po zchladnutí potřeme náplní, položíme na sebe a na vrchním díle krém ozdobíme vroubky, pomocí vidličky. Dáme do ledničky a po ztuhnutí krájíme na řezy.
2
Náplň: žloutky ušleháme v parní lázni s cukrem (pokud ručně 20 minut, ručním šlehačem necelých 10 minut). Změklé máslo utřeme, přidáme kakao, které jsme rozmíchali s vanilkovým cukrem a horkou vodou na kaši a k tomuto přidáváme postupně hmotu ušlehanou v parní lázni. Máslo i hmota musí mít stejnou teplotu, aby se nesrazila.