Řezy jsou výborné, chybku jsem nenašla! Musím hodnotit za 1. ;-)
Alena
|29. 10. 2013 07:53
Děkuji za recept na superkoláč. Všichni se na něj vrhli a málem jsem nestačila ani ochutnat.
Jana Martínková
|2. 6. 2013 17:43
Výborný recept, koláč je křehoučký a v puse se úplně rozplývá, moc děkuji. Jana Martínková
Alex
|16. 3. 2013 17:20
hotový poklad, je naprosto úúúúžasný! a fakticky se dá jíst vlastně okamžitě, takže dneska odpoledne jsem s ním zabodovala na tisíc procent, vřelé dííííky! <:-)
Valentová
|11. 1. 2013 18:14
Chystám se je péct zítra a to už poněkolikáté. Pravda je, že nemá dlouhou životnost, protože zmizí prakticky okamžitě po upečení. Všem mohu doporučit, je výborný.
Irena Hejnová
|28. 10. 2012 19:10
Vynikající :-) . Můžu potvrdit, že už vlahý mizel jako pára nad hrncem a taktak, že bude na snídani :-( .
Anonymous
|13. 9. 2012 09:21
už ho dělám určitě bude dobrý a spodní těsto nebyl problém
no spodní těsto mě pořádně potrápilo. pěkně se lepilo.ale výsledek stál za to <3 ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.
Jana
|26. 2. 2012 11:04
Koláč je z trouby asi hodinu a už ho kus chybí.Všechny od něj musím honit aby mi oběd nezůstal v hrnci.
Radka Machová
|20. 1. 2012 10:26
Zaručeně budu opakovat :-* , fakt se ztrácel před očima ještě teplý a bod navíc za to, že mě po něm nepálila žáha, jako po všem jabkovém :-)) !
Taky potvrzuji, jsou vynikající. Ve svých osmapadesáti jsem se dal na pečení a docela mě to baví. Po několika vánočkách a kynutých buchtách plněných hruškami jsem dnes upekl tento koláč a i moje žena si pochvalovala :-). Jenom mi chybělo mléko. Spodní těsto jsem měl stále spíš jako drobenku, tak jsem tam smrdnul trochu mléka a ejhle, dobrý!
Karla
|26. 12. 2011 20:44
Tradičně peču na svátky jablečné záviny z octového těsta. Tentokrát jsem pekla i tyto řezy, které zklidily pochvalu od všech. Moc děkuji za vynikajicí recept, brzy opět upeču, jsou skvělé a můžu jen a jen doporučit.