Tento recept se mi zdá životi nebezpečný pro dospělé, a co chudáci děti. Tři dny syrové kuře namočené v mléčném kefíru i když je tam hořčice a sojovka, br br to se muší líbit všem mikroorganizmům a určitě se to nebude líbit našemu trávicímu traktu. Že by začátek redukční diety?
Také bych to kuře při pečení polila marinádou, nebude to suché a k soli, je tam sice sojovka, ale jen 1 lžíce a ta na celé kuře určitě nestačí, takže bych přisolila. Ale jinak něco podobného znám (s tou marinádou), je to moc dobré, marináda se přidává. A ještě připomínka, i když je maso naložené, tak bych rozhodně pekla déle, podle mně se kuře za 20 až 30 minut nepropeče dostatečně ( salmonella).
Půl litru kefíru je proto, aby bylo kuře potopené.
Také mi to připadá jako plýtvání, 1/2 l kefíru se do masa určitě nevsákne.
Nenašel jsem v receptu sůl. Opravdu solit netřeba nebo se jedná o drobné opomenutí?
Mám 2 dotazy: proč se nezpracuje i ta marináda a do pekáče dáváme bez podlití?