Maso naklepeme, nasolíme, opepříme a necháme odležet do druhého dne v lednici. Odleželé maso narovnáme na sebe na suchý pekáč (plech), hustě posypeme nakrájenou cibulí a zalejeme směsí připravenou ze šlehačky, majolek a nastrouhaného křenu. Vše posypeme strouhaným sýrem a dáme péci. Pečeme asi 45 minut. Že je vše hotové poznáme, když je povrch růžový a šťáva vsáknutá do masa.
Vynikající!! tenhle recept patří mezi naše nejoblíbenější
Lucie
|8. 1. 2007 09:21
Nám to moc nechutnalo, bylo to možná moc překombinované, už to dělat nebudu.
Jana Han
|25. 1. 2006 23:02
Meli jsme dnes k obedu. Mame radi vsechno, kde je kren. Vynikajici, doporucuji.
Tereza Jarčušková
|25. 1. 2006 10:00
No prosím, možno sa tu zdravo stravovať alebo držať diétu ??? : )))))))
Libuše Benedová
|25. 1. 2006 09:43
beba: Rozložíš řízky na dno pekáče a pokud jich máš víc, můžeš i přez sebe, nebo na sebe.Já jich mám většinou, pouze na dno pekáče.
beba
|9. 1. 2006 14:12
Ako mam rozumieť tomu, že sa poukladajú rezne na seba ?
Airan
|9. 1. 2006 14:07
Nemam predstavu co je to langet, ale recept vypada moooc slibne:-)) Jednoduchost,rychlost + mimimum koreni je pro mne k nezaplaceni, dekuji Libusce za recept.