Králík podle zdejšího receptu je velká delikatesa, po které se olizovala celá naše rodina. Použila jsem místo celého kusu pět stehen.
Recept nemohu jinak, než doporučit. Před okamžikem jsme dojedli, králík byl nevysušený, vynikajícně ochucený, se znamenitou omáčkou. Pasírování šlo velmi dobře a v kuchyňském sítu zůstaly prakticky jen větvičky rozmarýnu.
Vyzkoušeno s předstihem na velikonoční tabuli a musím říct, že recept vůbec nezklamal a králík je excelentní.
bez vina to neni ono a smetana to zjemni... udelala jsi chybu
Výborný. Jen jsem vynechala závěrečnou část s omáčkou, takže bez smetany a vína. Bylo to moc dobré s dušenou rýží.
Špica králík, děkuji.
Králíka jsem nejdřív naporcovala, to dělám pokaždé, pekla jsem pod pokličkou se zeleninou a hořčicí hned od začátku a až ke konci pekáč odklopila. Byl to prý nejchutnějšíší králík. Mě tedy také chutnal velmi a jak voněl! Že měl kolem sebe hodně zeleniny byl i šťavnatý a rýže k němu pasovala. Tímto vám děkuji za inspiraci na výborný oběd.