Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme rozmačkaným česnekem. Poté maso obalíme v mouce a na rozpáleném oleji zprudka osmažíme. Vyjmeme z hrnce. V oleji rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme cibuli, osmaženého králíka, kečup a vše zalijeme vývarem a vínem.
2
Dusíme asi 20 minut. Nakonec králíka posypeme strouhanou nivou a pod pokličkou dusíme,dokud se sýr částečně nespojí s omáčkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iveta
|22. 3. 2008 19:45
Milá Evo, přečtěte si znovu recept, autorka píše, že králíka "na rozpáleném oleji zprudka osmažíme" ..... a pak až dusíme cca 20 minut. Takže to není tak, že by ho tepelně upravovala pouhých 20 minut.
Eva
|12. 11. 2006 23:41
Takhle upravený králík může být dobrý. V žádném případě ale nebude měkký za 20 minut.