Králíka prošpikujeme slaninou a osolíme. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme sádlo, nakrájený pórek a feferonky. Chvíli podusíme, přidáme papriku, podlijeme vodou a přivedeme k varu. Do vařící směsi přidáme naporcovaného králíka. Dusíme téměř doměkka. Přidáme nakrájenou klobásu, brambory, zalijeme lečem a v troubě dopečeme doměkka. Podáváme s opečenými brambory.
Nema chybu ja ho delam jeste s cervenym zelim a kynutym knedlikem
Dana Vorlová
|8. 4. 2009 22:25
Doporučuji ! Výborná chuť
Jaromíra
|28. 5. 2007 06:38
Výborná záležitost. Pekla jsem v neděli. Také jsme se s manželem shodli, že by byla vhodnou přílohou i rýže nebo bramborový knedlík.
Zdeňka Korábová
|21. 5. 2007 14:13
Zařazuji do králičí kuchařky, už jak je napsaný , tak chutná. Jistě by byla dobrá i rýže.
Jaroslava Rajdlová
|21. 5. 2007 12:37
Bylo to vážně vynikající,doporučuji!
Pavel Remunda
|28. 5. 2006 09:04
Vyzkoušel jsem a bylo to vážně vynikající. Králík se jen rozplíval a šťáva z leča s opečenými brambory prostě mňam. Doporučuji vyzkouušet, je to zase něco jiného.