![Králík na medu Králík na medu](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jPC1pV5z/h222w297t.jpg)
Recept se výborně povedl! Přidali jsme navíc ještě trochu slaniny a více kečupu. Poté jsme podlévali červeným vínem. Maso bylo chutné, měkké. Za recept děkujeme.
Ak sa vám zdá to mäsko suché, môžete pod králika podložiť niekoľko tenkých plátkov slaniny, ale skutočne tenučkých, aby sa neprehlušila chuť zmesi, ktorá sa dáva navrch. Mne sa ten recept páči, tá zmes na vrchu je dobre zladaná.
Maso králíka opravdu nepatří k těm nejšťavnatějším.Někdo peče na sádle a samozřejmě jako u každého pečení se podlije trochou vody.No,a ta směs navršená při dopékání se dává právě proto,aby maso bylo ještě chutnější.
Na čem se peče ten králík, jen na oleji ? Není to maso mdlé a suché ?