Opravdu vynikající recept, dala jsem i to pivo....všichni si pochvalovali.
Tak doma se už zapomnělo, že jsem to kdysi vaříla, a tak mi přišly dvě SMS: 1. "Už NIKDY nedělej králíka... ", upřímně jsem se vyděsila.... Vždyť vypadal tak nádherně a jak voněl.... Následovala druhá SMS "jinak než takhle. Lepšího jsem ještě v životě nejedl!". Lepší doporučení dát nemohu, neboť můj manžel je pěkně "mlsná huba". Jo a Jitce Malinové děkuji za radu - to pivo - to bylo to pravé ořechové!!!
Paní Blaženo, příště podlejte světlým pivem, dejte 1/2 kelímku hořčice a uvidíte, že sosíku bude dost.
Děkuji za skvělý recept. Maso bylo měkoučké a vůbec ne tak suché jako když se peče normálně. Přítel si velice pochutnal a ptal se co, že to máme za maso. Nebylo poznat, že jde o králíka. Díky...
Tak jo, dávám velkou jedničku. Moc mi to chutnalo (uvidím, co ještě řeknou chlapi). Pro mě - chuť vyvážená jenom se mi zdá toho sosíčku málo. Aby pak ty moje chudinky nemusely papat suché bramborové noky. Dík za recept, ukládám do oblíbených.
To se mi líbí - jdu do toho - zitra napíšu, jak to dopadlo...
Půlka másla a 10 dkg špeku?
To se mi líbí - jdu do toho - zitra napíšu, jak to dopadlo...