Omyté porce králíka potřeme solí a pepřem. Na rozehřátém oleji maso opečeme, přidáme majoránku, bobkový list, podlijeme vínem a vývarem. Dusíme pod pokličkou asi hodinu. Smetanu rozmícháme s moukou, vmícháme do výpeku a krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
eva peterková
|10. 1. 2009 10:54
výborné!!!!!
Anonym
|13. 5. 2007 22:16
Zrovna včera jsem pekla králičí hřbet, a protože trouba byla právě "okupovaná" něčím jiným, hřbet setrval napřed asi dvě hoďky v marinádě z kapky olivového oleje, citronové šťávy, sušených bylinek, bobkového listu, nového koření , jalovce, pár strouzžků českneku, cibule a kořenové zeleniny a vody - a teprve potom byl i s marinádou šoupnut k pečení - a výsledek předčil očekávání.
Markéta Vajnarová
|13. 5. 2007 20:02
Super receptík. Všem nám moc chutnalo.
Jitka
|21. 5. 2006 09:57
Tak jsem tento recept vyzkoušela i s kuřecíma paličkama a opět to bylo na výbornou.
Jitka
|8. 1. 2006 17:35
Dnešní nedělní oběd byl delikatesní, díky za super recept. Navíc králík byl z vlastních zdrojů, takže vskutku levná pochoutka.Vínečko se dopilo k obídku.