Vše smícháme a nalijeme na naporcovaného králíka a necháme 24 hodin uležet. Podlijeme trochou vody a pečeme přikryté v troubě nebo na pánvi.<BR>Příloha - rýže, brambor.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pavla Kalinová
|10. 2. 2008 19:02
Dekuji za vyborny recept.Cesnek mam rada tak jsem jim nesetrila.Horcice a oleje jsem davala ve vetsim mnozstvi,aby kralik byl hezky cely pokryt marinadou.Vysledek nema chybu
Anonym
|27. 8. 2007 20:55
Na techto strankach uz ten recept vidim nejmin po ctvrte.Ted nevim ktery kralik to je jestli Kanadsky , moravsk uz ani nevim jake byly ty ostatni
Monika Š.
|15. 2. 2007 08:09
Zkoušela jsem to nedávno. S opečeným bramborem a olizovali jsme se až za ušima.
Zuzana Šindlerová
|21. 8. 2006 17:25
Zkusila jsem místo králíka kuře, bylo to moc dobré. S rýží neměl oběd chybu. Za 1.
Monika Čápová
|8. 8. 2006 18:47
Dnes jsem vyzkoušela,je to vynikající!!!!!!Přidala jsem i kuřecí křidýlka,příloha byla rýže s kukuřicí.Mňam,mňam opravdu všem chutnalo!
Ivana Samcová
|6. 3. 2006 19:25
Moc dobré , maso bylo pěkně šťavnaté. Jako přílohu jsem dala rýži a nechala jsem proto radši trochu víc sosíku. K tomu sladký mrkvový salát. Prostě výborný nedělní oběd. Díky
Jana Nováková
|9. 5. 2005 10:15
Vynikající! Taky jsme dělali s opečeným bramborem a nemělo to chybu. Moc dobré i s okurkovým salátem.
W. Horákovi
|2. 12. 2004 07:13
Dekujeme za vyborny recept. Jako prilohu jsme udelali pecene brambory a moc nam to chutnalo!