Moc děkuji za zveřejnění receptu i ostatním uživatelům za komentáře, kterými se při výběru receptu taky dost řídím. Králíka na smetaně jsem dnes dělala poprvé a s výsledkem jsem byla nadmíru spokojená! Z domu jsem zvyklá přidávat do máčky smetanu 33%, ale je dobrá s jakoukoliv smetanou. Hlavně králík pečený se zeleninou je prostě LUXUSNÍ! :-)
Moc děkuji za zveřejnění tohoto receptu i za komentáře ostatních, kterými se při výběru receptu také hodně řídím. Dnes jsem králíka na smetaně dělala poprvé a byla to opravdu dobrota. Z rodného domu jsem zvyklá přidávat smetanu 33%, ale myslím, že s jakoukoliv smetanou je omáčka výborná a králík pečený spolu se zeleninou je prostě LUXUSNÍ. Ukládám navždy do svých receptů :-)
Moc děkuji za zveřejnění tohoto receptu i za komentáře ostatních, kterými se při výběru receptu také hodně řídím. Dnes jsem králíka na smetaně dělala poprvé a byla to opravdu dobrota. Z rodného domu jsem zvyklá přidávat smetanu 33%, ale myslím, že s jakoukoliv smetanou je omáčka výborná a králík pečený spolu se zeleninou je prostě LUXUSNÍ. Ukládám navždy do svých receptů :-)
já dávám slad.smetanu i zakysačku a pár kuliček jalovce :-)
dávám sladkou i zakysačku a pír kuliček jalovce :-)
Králík je naprosto dokonalý! Měla jsem velký úspěch. Děkuji za úžasný recept.
Nejlepší recept na králíka. Děti mi ho jí jen podle tohoto receptu a cpou se i návštěvy. Dobrota!
Žiži smetana je poslední položka dívej se lépe :-P ;-)
mm ho nalozenyho a dnes jdu na to. ;-) ;-)
Náš první králík na smetaně a LUXUSNÍ !!! Díky za recept, naše nové pravidlo - když králík, tak jedině takhle !!! Pekli ( resp. dusili ) jsme ho v zakrytém pekáči při 180°C asi 2 hodiny, na dopek v odkrytém pekáči už ani nedošlo, neboť maso bylo šťavnaté a na jazyku se rozplývající :-) :-\
Ať se dívám jak se dívám, v ingrediencích chybí smetana ;-) Dávám raděj kysanou, má výraznější chuť. Omáčka je vynikající! (sbíhaly se mi sliny už podle toho obrázku a teď jenom lituju, že jsem zapomněla koupit nějaký červený džem :-( )
v receptu mi chybí teplota a délka pečení.
tak tomuhle rozumim toje králík na smetaně tamto před tím jsou jen suchý nácviky!!!! tak čau.
Evi,moc děkuji za recept!!!Manžel omdlévá nad touto lahůdkou a to je vyučený kuchař.Odsoudil mně na doživotní vaření tohoto receptu.Pro mně to byla premiéra,tak jsem ráda,že totakto vyšlo. :-)
Od manželové maminky jsem dostala mladého králíka. Manžel se synem si odhlasovali „na smetaně“. Recept jsem zde nenašla, tak snad jsem ho nepřehlédla. Tuto králičí klasiku milují hlavně moje vnučky :-) :-) :-)