Králíka naporcujeme, osolíme, dáme do pekáče. Cibuli nasekáme nahrubo a posypeme králíka, přidáme lžíci másla. Podlejeme vodou a pečeme přikryté za občasného podlévání do měkka. Porce občas obrátíme.
2
Takto připraveného králíka podáváme s jemnou bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
tak musim pochvalit, kralik se mi dle tohoto receptu moc povedl, i kdyz ac malo solime,tak jsem musela dat vice nez jen spetku soli a pekla jsem kralika skoro hodina. ale je mekkoucky a diky maslu a cibuli opravdu velmi dobry :-)
Tenhle recept je velmi jednoduchý a hlavně skvělý :-). Králičí maso mám ráda odmalička, opravdu výborné!!!
Veronika Muzikářová
|3. 4. 2008 18:53
Vyzkoušeli jsme a byli nadšení, cibulka byla měkkoučká a spolu s máslem udělala skvělou omáčku, moc jsme si pochutnali. Dokonce to jedl i můj rok a půl starý špunt a moc si mlaskal (v jídle je hodně vybíravý). Jednoduché a vynikající, dávám za 1.
pavla bartáková
|14. 12. 2007 19:55
Také musím pochválit. :O))) Je to jednopduché jemňoučké prostě mňamka... Tu šťávičku s cibulí jsem ještě rozmixovala a trošku zahustila škrobem. (děti by mi jí totiž vybírali) Dávám 1.
Denushka
|14. 3. 2007 11:33
Já myslím,že je to super recept.Jednoduchý a velice chutný.Vřele všem doporučuji ;)